0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Zubrowka

ORIGINALET. Med 500 års tradition i de 6000 år gamla urskogarna i Białowieża där den majestätiska bisonen strövar fritt och det gåtfulla bisongräset växer.
Białowieża-skogen är en av de sista och största kvarvarande delarna av den enorma urskogen.
En gång sträckt över det europeiska låglandet är den idag skyddad som ett världsarv av UNESCO.
Żubrówka Bison Grass är gjord med lokala, naturliga ingredienser inklusive naturligt källvatten och vildväxande bisongräs som är handplockat i hemliga gläntor i Białowieża-skogen.

Varje flaska Żubrówka Bison Grass är dekorerad med ett bisongräsblad, vilket förstärker dess unika ursprung och äkthet.

1926 fick destilleriet Polmos i Bresk, numera Bialystok, rättigheterna att göra den ”äkta” Zubrowkan med vilt växande Bisongräs, skördat på sommaren för rätt mognad, och ren rågvodka gjord på källvatten. Destilleriet har fortfarande ensamrätt på den äkta varan, vilket är en sagolik ”vodka” med drag av vanilj och äppelpaj, trots att den är helt torr.

Zubrowka Bison Original Vodka, Polen , 299:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år