0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Zillinger

1998 tog den 20-åriga Herbert Zillinger över familjens vingård med sju hektar vinodlingar. 2005 kom hans fru Carmen Zillinger in i bilden och sedan dess har de skött hela företaget tillsammans. Genom åren har de gradvis kunnat utöka odlingarna, men siktar nu på att inte bli så mycket större.

2015 blev de certifierade ekologiska, och sedan 2016 har de jobbat enligt biodynamiska riktlinjer och tillhör numer även "respekt-BIODYN Winemakers Association (www.respekt-biodyn.bio).

Zillinger Neuland Grûner Veltliner Vitt vin, Österrike , 139:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år