0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Viña Sastre


Viña Sastre

Deras filosofi är att skapa en begränsad produktion med obegränsad omsorg. Det är därför de respekterar landet och upprätthåller en traditionell jordmån utan att tillsätta mineralgödsel, herbicider eller insekticider. Ett sätt att göra saker som avgör personlighet och kvalitet på sina viner.

Jesús Sastre är väldigt noga med att vinerna som kommer från hans vingård är de renaste, mest naturliga viner som regionen kan erbjuda.

Bodegas Hermanos Sastre, S.L., grundades 1992. Det var tiden då familjen Sastre beslutade att hitta en liten vingård, 23ha, för att få göra sina viner som de drömt om i så många år. Sedan dess upprätthåller de ett traditionellt sätt att odla och producera och med maximal respekt för marken, med vilket de söker produktion av kvalitetsviner och unik karaktär. En karaktär som är född från La Horra och dess gamla vingårdar, som erbjuder den smak och njutning som finns i varje årgång rikedom, täthet, sötma, elegans, ras, renhet och friskhet.

Viña Sastre Crianza Rött vin, Spanien
Viña Sastre Pago de Santa Cruz Rött vin, Spanien
Viña Sastre Pesus Rött vin, Spanien
Viña Sastre Regina Vides Rött vin, Spanien
Viña Sastre Roble Rött vin, Spanien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år