0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Villa Poggio Salvi

Traditionellt vin som produceras med moderna metoder: det är Villa Poggio Salvis filosofi.

Vin görs i vingården, men när det når källaren är det väldigt viktigt att följa med kunskapen, med respekt för de egenskaper som varje årgång erbjuder.

Villa Poggio Salvi, på grund av sin struktur och modernitet, är en vingård som ser fram emot framtiden med respekt för den tidigare basen på den eleganta Sangiovese Grosso-raffinerade i stor kapacitet ekfat enligt historisk tradition.

Villa Poggio Salvi ligger lyckosamt till på södra sidan av Montalcino, med utsikt över Tyrrenska havet. Ren luft och doft som kommer från de täta ekskogarna och Medelhavet omger företaget, och har lockat människor dit i alla tider.

Poggio Salvi betyder faktiskt "Healthy Poggio", och har alltid ansetts vara ett hälsobringande och rent område dit folk brukade söka sig, som skydd mot sjukdomar och virus.

Montalcino Historical Archives berättar att denna plats som var känd för sina viner, betjänade de mest prestigefyllda personer, redan på 1500-talet.

Tagen av landskapets skönhet, beslutade Pierluigi Tagliabue att köpa företaget 1979, och började omstruktureringen av stället. Idag har Villa Poggio Salvi 21 hektar vingårdar i Montalcino, alla planterade med kloner av Sangiovese Grosso. Den optimala höjden, mellan 300 och 500 meter, lerjord och vinden från Tyrrenska havet, gör marken och klimatet perfekt för vingårdar.

Villa Poggio Salvis struktur och modernitet gör det till ett företag som ser fram emot framtiden med passion och kompetens, under den visa ledningen av Pierluigi Tagliabue och hans sonson och vinmakare Luca Belingardi.

Villa Poggio Salvi Brunello di Montalcino Rött vin, Italien , 369:- inkl moms
Villa Poggio Salvi Caspagnolo Chianti Colli Senesi Rött vin, Italien , 144:- inkl moms
Villa Poggio Salvi Rosso di Montalcino Rött vin, Italien , 189:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år