0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Villa Chiópris


I Italiens nordöstra hörn ligger Friuli-Venezia Giulia, som är mest känt för sina druvrena viner av både lokala och importerade druvsorter. Regionens bättre viner kommer från Colli Orientali och Collio på kullarna mot Slovenien. Villa Chiopris hittar vi i regionens södra del, ca 120 km nordost från Venedig, mitt i mellan där slätten tar vid och den gamla amfiteatern.

Här blåser en sval bris från norr men tack vare adriatiska havet blir den mild och mycket gynnsam för områdets vingårdar.

Villa Chiòpris Pinot Grigio Vitt vin, Italien , 131:- inkl moms
Villa Chiòpris Sauvignon Blanc Vitt vin, Italien , 131:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år