0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Vietti

Vietti har sitt högsäte mitt i hjärtat av barolodistriktet, i den lilla byn Castiglione Faletto. Vinfamiljen har för närvarande 32 hektar vinodlingar i olika kvalitetsområden i Piemonte.

Grundaren Mario Vietti startade sin karriär som druvodlare och försåg producenter av baroloviner med råvaror av hög kvalitet. Mot slutet av 1800-talet kände sig Vietti redo att framställa viner under egen etikett. Vietti var en av de första producenterna i området som förstod skillnaderna i de olika lägena i Barolo och började så tidigt som 1952 att vinifiera och buteljera viner från de olika vingårdarna separat. Detta var något banbrytande på sin tid. Idag är det tämligen självklart att olika vingårdslägen har olika karaktär och bör vinfieras och buteljeras som egna viner.

Vietti Barbera d'Alba Tre Vigne Rött vin, Italien , 239:- inkl moms
Vietti Barbera d'Alba Vigna Vecchia Scarrone Rött vin, Italien , 469:- inkl moms
Vietti Barbera d'Asti La Crena Rött vin, Italien , 519:- inkl moms
Vietti Barolo Casteglione Rött vin, Italien , 519:- inkl moms
Vietti Cascinetta Moscato d'asti Sött vin, Italien , 189:- inkl moms
Vietti Nebbiolo Perbacco Rött vin, Italien , 249:- inkl moms
Vietti Roero Arneis Vitt vin, Italien , 189:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år