0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Strega

Stregas örtlikör utvinns ur ca 70 olika sällsynta örter och kryddor som finns runt om i Europa, Centralamerika och i Öst. Ceylonkanel och enbär från de Italienska Apenninerna, mynta som växter längs floderna i Samnite-territoriet.

Dess distinkta gula färg kommer från dyrbart saffrandestillat med aromatiska örter. Detta hemliga recept, som skyddas noggrant, tillverkas bland annat genom en mognadsprocess på ekfat som balanserar ingredienserna, har lämnats vidare från far till son i upp till fem generationer tillbaka.

Strega Likör, Italien , 249:- inkl moms
Strega Grappa di Aglianico Grappa, Italien , 262:- inkl moms
Strega Limoncello Likör, Italien
Strega Riserva Likör, Italien
Strega Sambuca Likör, Italien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år