0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Rimarts

Rimarts har fått sitt namn från fadern Ricard Martínez de Simón som bestämde sig för att börja tillverka högkvalitativ cava med hjälp av hantverksmässiga metoder. Från 1987 fram tills idag har familjen haft samma filosofi i det att tillfredsställa de mest krävande smakpaletterna i världen.

Rimarts respekterar de naturliga processerna, i uthålligt, långvarigt åldrande som kräver engagemang och dagliga ansträngningar. Traditionella processer som ger maximalt uttryck i produkten.

Passionen ligger i marken, i frukten och i att se hur kunskaperna i hantverket blir till något verkligt. Passionen för nytänkande, överraskning och strävan efter att erbjuda en unik produkt, det är vad de vill förmedla med varje flaska Rimarts Cava.

Rimarts Brut Nature Reserva Mousserande, Spanien , 289:- inkl moms
Rimarts Reserva Especial Chardonnay Mousserande, Spanien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år