0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Montelvini

Montelvinifamiljen har jobbat med vin i över 130 år och har därmed en långlivad relation till marken, väldigt starka band och stor respekt för den. De grundläggande principer som har följt Montelvini sedan dess början är desamma, och har hållit sig intakta, generationer igenom, och guidar fortfarande när det kommer till beslut i vinproduktionen. Där engagemanget ligger i att uppfylla löftet om ett vin som är tillverkat enligt tradition, och samtidigt, alltid haft möjlighet att förbättra och bekräfta dess förträfflighet.

Jobbet görs med stor passion och ambition, men de är mycket måna om att aldrig glömma att de är en del i en mycket större bild, en evig cirkel där de alla är allierade.

Montelvini Prosecco DOC Extra Dry - Biologico Mousserande, Italien , 119:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år