0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Marrenon

Marrenon är den ledande producenten med odlingar i Luberon, Ventoux och Rhonedalen. Vinodlare mellan Rhône och Provence använder Marrenon som referens bland producenterna av Luberon och Ventoux.

De garanterar regionens ekonomiska vitalitet genom att utveckla premiumviner, med en unik stil och genom att ta tillvara på terroiren.

Trots att de är mycket trogna sina rötter bygger Marrenon ett internationellt varumärke genom att fokusera på respekt för miljö och innovation.

Envie de Liberté Rött vin, Frankrike
Grand Marrenon Rött vin, Frankrike , 169:- inkl moms
Grand Marrenon Blanc Vitt vin, Frankrike , 159:- inkl moms
Marrenon Amountanage Blanc Vitt vin, Frankrike , 129:- inkl moms
Marrenon Grande Toque Blanc Vitt vin, Frankrike , 125:- inkl moms
Marrenon Les Grains Pinot Noir "Cuvée Rare" Rött vin, Frankrike
Marrenon ORCA Rött vin, Frankrike , 169:- inkl moms
Marrenon Petula Rosé, Frankrike
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år