0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Malfy

Malfy inger känslan och urbilden av den soldränkta Italienska Amalfikusten. Citronen har en plats i Italienarnas hjärtan och därför känns Malfy så självklar med mitt soliga intryck. Resenärer har alltid varit nyfikna vid synen av italienska citroner. Där mörka löv och de ljusa frukterna präglar landskapet, skapas en poetisk, soldränkt bild av Italien. Citronen har alltid haft en speciell plats i Italienarnas hjärta och har en bestående roll i mat och dryck.

Destilleriet som grundades redan 1906 ligger i Moncalieri, strax utanför Turin, ett område som är känt för sin produktion av vin och sprit. Destilleriet drivs idag av familjen Vergnano med Carlo och hans fru Piera, och deras barn Rita och Valter. Beppe Ronco och Denis Muni heter destilleriets "master destillers". Utbildade i ekologi och destillering vid Alba University.

Vid destilleringen av ginen används italienska enbär och andra växter. Däribland koriander, angelikarot och kassiakanel för att ge Malfy sin friska och komplexa smak.

Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år