0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Lar de Paula

I hjärtat av Rioja Alavesa i byn Elvillar de Álava, förvandlar Fernando Meruelo de allra finaste tempranillodruvorna till moderna riojaviner på vingården Bodegas Lar de Paula. Skyddad från norr av Sierra Cantabria blomstrar vinrankorna i den bördiga jorden i Ebro Valley i söder. Det gynsamma klimatet säkrar tillgången av riktigt bra frukt, från en av de högst belägna vingårdarna i Rioja. 
Stramt och överensstämmande med sin omgivning är vinet gjort med ett enda syfte: att utmärka druvan tempranillos allra bästa egenskaper genom en process där kvalité är det allra viktigaste. 

Lar de Paula Madurado 6 Meses Rött vin, Spanien
Lar de Paula Terrazas Rött vin, Spanien
Lar de Paula White Barrel Fermented Vitt vin, Spanien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år