0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Gran Sello

Idén med Gran Sello startade 2010 med målet att översätta 20 år av passion till viner som visar det allra bästa av de ursprungliga spanska druvorna tempranillo, garnacha, verdejo och macabeo som används till viner med stor elegans och stil. Endast den bästa frukten används och bredden på vinerna visar en sida av Spanien som är både modern och unik. Alla viner är gjorda på druvor som växer i Toledo. Planterade på altituder över 700 meter, vilket ger vinerna enorm fruktkaraktär, friskhet och elegans.

Gran Sello Macabeo Verdejo Vitt vin, Spanien
Gran Sello Tempranillo Syrah Rött vin, Spanien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år