0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Gerardo Cesari


Gerardo Cesari

Gerardo Cesari grundades 1936 och blev snart synonymt över hela världen med viner från Verona-området. Tillbaka i början av sjuttiotalet var Cesari Amarone en av de första som nådde alla fem kontinenter tack vare entusiasmen och initiativet från Franco Cesari, son till grundaren Gerardo. Vars ursprungliga vision var att producera en stor Amarone, som kan konkurrera med de bästa Italienska och internationella röda viner. Och så började framgångshistorien för Cesari-vinerna över hela världen. Idag har Gerardo Cesari satt ytterligare mål: att lyssna på marknaden genom att producera unika, eleganta, fina, balanserade viner, Tradition men använder den senaste kunskapen inom odling av vingårdar, använder miljövänliga odlingstekniker och erbjuder konsumenterna garantierna för en certifierad vinframställningsprocess. Ett ständigt utvecklande företag som fortfarande håller sin tro på sitt land och sitt ursprung.

Cavaion Veronese vinkällare planerades och byggdes med tanke på den särskilda omsorg som våra viner kräver. Vi har därför lagt stor vikt vid vinets "viloperiod" och anser att denna fas är grundläggande för dess tillväxt och personliga karaktär. Det stora underjordiska förädlingsrummet hjälper till att hålla luftfuktigheten och temperaturen naturligt konstant, perfekt för att våra viner ska åldras ordentligt. Förutom raffinering av vinerna i barriques och tonneaux, sker tappning och den efterföljande långa viloperioden också i denna källare.

Hela torkprocessen, som varar mellan 4 och 5 månader, samt pressning, jäsning och en första raffinering av vinerna sker i Fumane-källaren. När du kommer in i källaren kontrolleras druvorna noggrant, varefter torkningsprocessen börjar. En sofistikerad installation gör att källarens fuktighetsnivå och ventilation kan kontrolleras noggrant, så att druvorna förblir helt friska.

CESARI Pinot Grigio delle Venezie DOC Vitt vin, Italien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år