0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Fluére

Fluére non alcoholic spirits. I en helt ny och växande dryckeskategori, non alcoholic spirits, har Fluére Drinks lanserat en unik serie drycker där man använder sig av samma destilleringsmetoder som för alkoholhaltig sprit såsom gin, whisky och rom, dock så är det med precisions utrustning från parfymtillverkning. De olika Fluére produkterna är tillverkade av de bästa ingredienserna och botaniska råvaror som finns att tillgå på marknaden, vilket tillsammans med processen ger en komplex och balanserad smak. Med Fluére kan du skapa lyxiga non-alcoholic cocktails för en medveten publik som vägrar att kompromissa med någonting.

FLUÈRE Original Alkoholfritt, Holland , 299:- inkl moms
FLUÈRE Raspberry Alkoholfritt, Holland
FLUÈRE Spiced Cane Alkoholfritt, Holland
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år