0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

FLETCHER Wines


FLETCHER Wines

Australiensaren Dave Fletcher blev kär i Nebbiolo tidigt i sin vinmakarkarriär.

Efter en tid i Nebbiolomeckat, Piemonte, flyttade Dave hela sin familj och sitt liv dit för att driva sin passion för sorten. Han tillträdde som vinmakare hos den berömda producenten Cerrato och tillverkar fortfarande vinerna där än idag.

Hans egen etikett har varit ett långsamt kärleksarbete för att komma igång men nu är det i full gång. Genom att skaffa utvalda vingårdslägen med frukt från lokala odlare i Barbaresco och plantera sina egna vinstockar, flyger nu hans lilla namngivna viner.

Liten del av Fletcher -vinerna tar sig till Australien och de säljer ut på ett ögonblick. Om du är en sann entusiast för Nebbiolo, måste du lära känna Daves viner, de erbjuder fantastiskt värde för pengarna.

Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år