0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Domaine Ventoura

Domaine Ventoura är måna om ett hållbart jordbruk och använder sig inte av varken ogräs eller insektsmedel i sina odlingar, utan underhåller istället jorden regelbundet.
Tillverkningsprocessen försöker man hålla så naturlig som möjligt, med minimal handpåläggning, med målet att bevara smaken och aromen av varje "terroir", årgång och druvblandning.
Resultatet är hyllade viner som närmast kan beskrivas som områdets nya stjärnskott, med genomgående väldigt höga poäng från de stora vin-publikationerna.

Domaine Ventoura Chablis Vitt vin, Frankrike
Domaine Ventoura Petit Chablis Vitt vin, Frankrike
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år