0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

D.L.F Herencia Mexicana

Destilleriet startade sin produktion år 1892 och hade till en början en daglig produktion på 150 liter per dag. Idag producerar de med en kapacitet på 3000 liter per dag, och håller fortfarande en hantverksmässig touch med hjälp av stenugnar som ger en lång process på upp till 36 timmar för att få ut det bästa sockret ur agave-hjärtat.

Därigenom får tequilan sin unika smak med fruktiga inslag och speciella smaker från regionen som anses vara de allra bästa i landet, eftersom det extrema klimatet förbättrar agavens egenskaper.

D.L.F Herencia Mexicana Anejo Tequila, Mexico , 599:- inkl moms
D.L.F Herencia Mexicana Blanco Tequila, Mexico , 469:- inkl moms
D.L.F Herencia Mexicana Extra Anejo Tequila, Mexico
D.L.F Herencia Mexicana Reposado Tequila, Mexico , 479:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år