0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Cordero San Giorgio

Familjen Cordero är uppvuxen i Piemonte, och efter att ha sålt sitt livsverk Vietti till en amerikansk snabbköpskedja 2019 letade man efter ett nytt hjärteprojekt. Man hittade den historiska vingården Tenuta San Giorgio i Lombardiet, 18 kilometer nordost om Piemonte.

Syskonen Francesca, Lorenzo och Caterina blev förälskade i den 22 hektar stora mönstervingården, idealiskt belägen drygt 250 meter över havet, fantastiska vinrankor med en snittålder om 40-år, helt hållbart driven, och med stora ekar där det inte växer vinrankor, allt för ett ekosystem i balans.

De satte genast igång med den första skörden, och har nu utmärkts med 3 glas av Gambero Rosso för sin Pinot Noir och 2 glas för sin Pinot Grigio, vilket gör dem etablerade som områdets kanske mest framstående vinproducent redan nu.


Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år