0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Coppo

Idag är den största delen av vingården produktionscentra för Barbera, Metodo Classico mousserande viner och Moscato d’Asti, Coppos Moscato d’Asti. Canelli är ett nyligen skapat delområde som är uppskattad för den utmärkta Moscato den producerar.

Vingårdens utbud av produkter omfattar några av de mest klassiska DOCG piemontesiska viner, inklusive Gavi och
Barolo. På grund av sin historiska betydelse, har Coppo fått rätt och äran att göra den prestigefyllda Barolon även utanför dess produktionsområdet.

Bevarandet av historien, Piemontes stolthet och dess elegans är en tydlig drivkraft för Coppo familjen i alla sina produkter. Deras vinkällare är även en del av UNESO’s världsarv och kallas även den underjordiska katerdralen.

Coppo Barbera d'Asti L'Avvocata Rött vin, Italien , 169:- inkl moms
Coppo Barbera d'asti Camp du Rouss Rött vin, Italien , 215:- inkl moms
Coppo Gavi La Rocca Vitt vin, Italien , 179:- inkl moms
Coppo Moncalvina Moscato d'asti Sött vin, Italien , 160:- inkl moms
Coppo Piemonte DOC Costebianche Vitt vin, Italien , 189:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år