0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Coppo

Coppo räknas som en ledande och historisk producent i Piemonte, till den grad att deras imponerande välvda vinkällare, är klassad som världsarv av UNESO. Den kallas även ”den underjordiska katerdralen”.

Idag är den största delen av vingården fokuserad på att göra klassiska DOCG Piemonte viner, fämst på Barbera, mousserande viner enligt metodo classico och Moscato d’Asti från Canelli, som anses vara det bästa området för just Moscato, och därför relativt nyligen fått en egen apellation för detta.

Vingårdens utbud omfattar några av de mest klassiska DOCG piemonte vinerna, inklusive Gavi och Barolo.
På grund av sin historiska betydelse har Coppo fått rätt att vinfiera Barolo klassade viner, trots att deras vin-anläggning ligger i Asti.

Bevarandet av historien, Piemontes stolthet och dess elegans är en tydlig drivkraft för familjen Coppo i alla sina produkter, vilket har lett till deras fina rykte. Klassiska Piemonteviner i ordets rätta bemärkelse.

Coppo Barbera d'Asti L'Avvocata Rött vin, Italien , 169:- inkl moms
Coppo Gavi La Rocca Vitt vin, Italien , 179:- inkl moms
Coppo Moncalvina Moscato d'asti Sött vin, Italien , 160:- inkl moms
Coppo Piemonte DOC Costebianche Vitt vin, Italien , 189:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år