0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

ColSanto

Fattoria ColSantos egendom och vingård etablerades 2001 i Bavegna, en tätort i Montefalco DOCG produktionsområdet , mitt i hjärtat av Umbrien.

En bondgård med sitt ursprung från sjuttonhundratalet, omgiven av 20 hektar vingårdar som stoltserar med 7500 vinstockar per hektar Sagrantino, Sangiovese, Montepulciano och Merlot.

Den helrenoverade vingården har avancerad vinframställningsteknik, där 3 mycket intressanta viner produceras: Sangrantino, Montefalco Rosso och Ruris en blandning av Sagrantino, Sangiovese och Merlot druvor.

Det finns också en B & B på gården. Sex vackert inredda rum med eget badrum, som alla erbjuder en spektakulär utsikt över Spello och Assisi. Vinprovningar och lokala specialiteter, med hopparning hålls regelbundet på vingården.

ColSanto Sagrantino di Montefalco Rött vin, Italien , 365:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år