0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Canella

Vingården Canella grundades 1947 av Luciano Canella, och drivs numera av hans barn Alessandra, Lorenzo, Nicoletta och Monica.

Luciano Canellas föräldrar ägde en liten, familjär restaurang i San Donà di Piave (knappt 30 km nordost om Venedig) där Luciano var ansvarig för leveranser av vin. Efter det nyupptäckta intresset för gott vin, koncentrerade han sig allt mer på kvaliteten av vinerna och specialiserade sig på att studera viner. Tack vare sin passion för framställning av viner och innovationer för ny tappningsteknik har han alltid varit à jour med den senaste utvecklingen.

Luciano Canella lade från första början stor vikt vid den bild som förmedlades av vinet. Hans flaskor uppvisade eleganta etiketter, droppringar, nya former och mönster.

På 1980-talet specialiserade sig Canella på kolsyrade och mousserande viner, med hjälp av de allra bästa druvorna från Piavetrakterna och även Prosecco från närliggande Conegliano och Valdobbiadene, anslöt de sig till Prosecco-konsortiet. Canellas passion för prosecco, deras varumärke och entusiasm för en ny utmaning och banbrytande projekt gjorde att de intresserade sig för att ta sig an vin-och fruktcocktails. Hence Bellini skulle snart komma att nå internationell framgång.

Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år