0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Canard Duchêne

Firman ligger i Montagne de Reims nationalpark och grundades 1868 av ekfats-makaren Victor Canard och vinmakerskan Léonie Duchêne. Sedan 2003 ägs firman av familjen Thiénot, som även har négociantfirman CVBG och Thiénot Champagne.  Modernisering och stort fokus på kvalité har lett till många internationella utmärkelser. För ekologisk odling äger man 8 ha. 
Firman gavs den exklusiva rätten att använda den Ryska kejsarens familjevapen. Sedan slutet av 1800-talet syns den krönte tvåhövdade örnen på Canard-Duchênes etiketter.  Canard-Duchêne är medlem av ”Grande-Marques” definierad enligt Union des Maisons de Champagnes. 

Canard Duchêne Charles VII Blanc de Noirs Brut Mousserande, Frankrike , 549:- inkl moms
Canard Duchêne Charles VII Smooth Rosé Mousserande, Frankrike , 549:- inkl moms
Canard Duchêne Cuvée Léonie Brut Magnum Mousserande, Frankrike , 929:- inkl moms
Canard Duchêne Parcelle 181 Extra Brut Mousserande, Frankrike , 529:- inkl moms
Cuvée Charles VII Brut Mousserande, Frankrike , 499:- inkl moms
Grande Cuvée CHARLES VII Blanc de Blancs Mousserande, Frankrike
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år