0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Borgo

Borgo Salcetino bildades 1996 när Valneo och Tonino Livon, två vinproducenter från Friuli bestämde sig för att sprida sina kunskaper om vinframställning till Chianti Classico, just för Radda i Chianti.

Gården omfattar 30 hektar, varav hälften är tillägnad vinodling. En viktig gradvis renovering av vingården har genomförts, i vilken ingår att nå en densitet av 7000 plantor per hektar, och förbättra kvaliteten på vinstockar, och integrera den nuvarande inhemska Sangiovese och Canaiolo med en experimentell Merlot.

Vingården och källaren har också genomgått omfattande renoveringar när det gäller teknik, men har behållit de ursprungliga lokala särdragen. Underbara jordkällare hyser ekfat där Chianti Classico, Chianti Classico Riserva viner och vår Rossole åldras till perfektion.

Borgo Salcetino Lucarello Chianti Classico Riserva Rött vin, Italien , 229:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år