0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Bodegas Tempore

Bodegas Tempore

Respekt för landet, passion för vin
Bodegas TEMPORE är född från passionen för vin som åtnjöts av familjen Yago Aznar, som efter generationer av vinodling, har stor kunskap om vin och vet att kvaliteten på ett vin måste baseras på utmärkta råvaror.
Vinhuset grundades år 2002, och invigde anläggningen med den första skörden. Våra vingårdar har överlämnas från föräldrar till söner i mer än fyra generationer. Gamla Garnacha vinstockar som samexisterar med nyligen planterade vinstockar och som har införlivats i vårt arv, alltid efter samma premiss, kvaliteten.
TEMPORE betyder tid, TEMPORE betyder frötid.

GENERACIÓN, nytt koncept på vin.
Trotsa rädslan och ignorera de som kallade dig galen. Ta risken och bli oövervinnlig.
GENERACIÓN bryter sig fri från regler som vi har lärt oss. Det är den enorma kunskap som vi fått i generationer som vi nu blandar ihop när vi skapar vinet Gerneración.
Gerneración är ett vin som måste drickas för att förstå vad allt innebär.

Idag är alla deras viner BIO och VEGAN.

Tempore GENERACIÓN 20 Rött vin, Spanien
Tempore GENERACIÓN 46 Rött vin, Spanien
Tempore GENERACIÓN 50 Vitt vin, Spanien
Tempore GENERACIÓN 73 Rött vin, Spanien
Tempore GENERACIÓN 73 - 150cl Rött vin, Spanien
Tempore GENERACIÓN 76 Rött vin, Italien
Tempore Terrae Mas de Aranda Garnacha Rött vin, Spanien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år