0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Berta

Berta står idag för den största försäljningen av grappa i Italien. Dess historia startade 1947, då Piemonte öppnade den första fabriken för tillverkning av grappa.

Dess ägare, Paolo Bert, valde inte slumpmässigt ut denna plats. Regionen är nämligen känd för sina vingårdar, som sträcker ut sig över kullarna vid foten av Alperna. Paolo, en professionell önolog, anpassade noggrant framställning av de alkoholhaltiga dryckerna- en bra grappa lagras på små ekfat. En vision som lever vidare än idag. En del sorter grappa lagras i tunnor från den gamla fransk ek, och en del går till stora försilvrade behållare i upp till ett år.

För närvarande drivs Berta av Paolos söner, Gianfranco och Enrico. De har bland annat fokuserat på uppfinningen av en ny revolutionerande flaskdesign, en idé som fortfarande kännetecknas av Berta Distilleri.

Berta Elisi 3000ml Grappa, Italien
Berta Elisi 500ml Grappa, Italien , 549:- inkl moms
Berta Il Duca Grappa, Italien
Berta Monprá 1500ml Grappa, Italien , 1 097:- inkl moms
Berta Monprá 700ml Grappa, Italien , 559:- inkl moms
Berta Oltre Il Vallo Grappa, Italien
Berta Paolo Berta Berta Selection Årgång 1995 Grappa, Italien
Berta Piasì Grappa, Italien , 559:- inkl moms
Berta Piasì 1500ml Grappa, Italien
Berta Roccanivo - 2007 Grappa, Italien
Berta Sant'Antone Grappa, Italien
Berta Solo Per Gian Grappa, Italien
Berta Unica 3000ml Grappa, Italien , 2 990:- inkl moms
Berta Unica 500ml Grappa, Italien , 549:- inkl moms
Berta Valdavi Grappa, Italien , 559:- inkl moms
Berta Valdavi 1500ml Grappa, Italien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år