0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Azienda Agricola Marziano ABBONA


Azienda Agricola Marziano ABBONA

Styrkan i tradition och smaken för innovation. Kunskapen om våra rötter och modet att ta en ny väg. Passionen för hantverksarbete och sökandet efter kvalitet utan kompromisser. I tre generationer har Abbona-familjen gjort stora viner från Langhe, Piemonte, Strävat efter att uttrycka känslorna och kärleken till vårt arbete och tacksamhet för att vi lever i ett av de mest extraordinära vinområdena i världen.

Vinodlingen är skyldig vad det är idag till Celsos ansträngningar och värderingar, far till Marziano Abbona. Han hade stor respekt för landet, Sin noggranna, noggranna arbetsetik och sin stolthet för sina rötter.

Hans arv lever vidare idag genom Marziano Abbona och hans döttrar.. Deras passion och engagemang fortsätter att producera högkvalitativa viner som exporteras runt om i världen.

Marziano ABBONA Barbaresco Rött vin, Italien
Marziano ABBONA Barolo Rött vin, Italien
Marziano ABBONA Dogliani Papà Celso DOCG Rött vin, Italien
Marziano ABBONA Dogliani San Luigi DOCG Rött vin, Italien
Marziano ABBONA Langhe Barbera Casaret Rött vin, Italien
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år