0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Authors' Distillery

"Once upon a time, there was a detective fiction author, an author, a lawyer, a detective, a baker and a banker”

Efter en bokmässa samlades de. Det var diskussioner om kvalitetslitteratur och kvalitetsalkohol. Båda är rätt bra att ha i hyllan, en berikande inre resa på olika sätt.

Böcker hade skrivits, bröd hade bakats, brott hade lösts, pengar hade tjänats men en sak saknades. Ett alldeles eget destilleri.

När natten förvandlades till morgon hade Authors' Distillery etablerats i tanke och plan.

Inom en vecka hade de en man som Master Distiller-lärling i Holland, och en gammal grisfarm i Mäntsälä fick ett nytt liv som bränneri.

Det finns plats för banbrytande böcker, destillat och tankar.

Att deras första Gin, Reader’s Small Batch 44% lyckades ta silver i IWSC, som är världens största tävling i destillat, och där slå alla Svenska storheter, samt att dessutom bli utvald till den bästa gin i världen för en klassisk Gin & Tonic, gör ju inte historien sämre.

Readers' small batch gin Gin, Finland
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år