0
0:-
Produkt lagd i inköpslista
Inköpslista
Totalt (exkl moms):
0:-
Totalt (inkl moms):
0:-

Adami

Adriano Adami fortsatte i sin fars fotspår när han valde att verkligen gör ett namn för sig på den lokala marknaden med familjens kvalitetsprosecco. På åttiotalet såg familjen en tredje generation växa upp, Armando och Franco Adami. Både skulle komma att bli enologer med stor känsla för att kombinera familjetradition och ny teknik. Med ny, modern teknik och utrustning för att göra mousserande vin, förflyttades märket till nya, större marknader och fick ett riktigt gott rykte.

Idag producerar Adami runt 750 000 flaskor med druvor från ca 50 hektar av vinodlingar. 12 av dem är på deras egen mark, och resten odlas av mindre bönder med starka band till Adamis vingård, som alla delar samma engagemang till kvalité.

Adami Prosecco Superiore Bosco di Gica DOCG Brut Mousserande, Italien , 199:- inkl moms
R test 20200510 Rött vin, Italien , 1 234:- inkl moms
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.
Välkommen till Fine Brands Sidan innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år. Jag har fyllt 25 år